EIGEN TEELT

* Staak -en snijboontjes

Een van onze specialiteiten zijn onze staak –en snijboontjes. Deze worden biologisch gekweekt in onze serre en zijn vanaf begin juni te verkrijgen. Al jarenlang zijn deze boontjes een traditie voor ons bedrijf en zijn tot op vandaag nog steeds geëerd. We telen ze tot eind oktober.

 

* Kerstomaten

Vanaf half juni oogsten wij onze kerstomaten, elk jaar telen wij een 8-tal soorten (gewone kerstomaat, gele kerstomaat, rode tomaatjes, gele tomaatjes, zwarte kerstomaat, gele kegeltjes, rode kegeltjes en tijgertomaatjes). Ze verschillen van kleur en van smaak. Deze teelt loopt meestal tot half september.

 

* Mini-komkommers

Vanaf begin juni telen wij ook Mini-komkommers. De iets kleinere variant van de gewone komkommer, van smaak vrijwel hetzelfde al is het misschien iets zoeter. Deze teelt loopt tot half augustus.

 

* Grondtomaten

Vanaf half juni oogsten we onze grondtomaten. Deze teelt loopt tot ongeveer begin oktober

 

* Radijsjes
Vanaf begin maart telen wij radijsjes, onze radijsjes zijn er tot en met eind november.

 

* Veldsla

Veldsla is ook een teelt die al een geruime tijd een traditie voor ons bedrijf is. Deze is beschikbaar vanaf eind september en wordt geoogst tot eind april.

 

* Diverse teelten in beperkte periode

Naast deze teelten, kweken wij ook nog (beperkte periode) kervel, peterselie, spinazie, lente ui, sjalotten, gewone ui, verschillende soorten koolgewassen en aardappelen. Voor meer info kan je contact met ons opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

info@hoornegroentenenfruit.be 0474/62.00.64